Är du intresserad av att jobba hos oss?

Vill du jobba med Sveriges största och mest intressanta infrastruktur- och stadsutvecklingsprojekt?

Då ska du jobba hos RiskTec Projektledning! Om du är intresserad av att jobba hos oss, så tveka inte att kontakt oss. Vi berättar gärna mer om vad vi jobbar med och om företaget.

För närvarande söker vi aktivt efter följande:

BAS-U med erfarenhet av bygg- och anläggningsprojekt, Stockholm 

Vi söker dig som brinner för arbetsmiljöfrågor och vill vara med och leda utvecklingen tillsammans med oss och våra kunder i Sveriges största och mest intressanta samhällsbyggnadsprojekt!  

För att kunna fortsätta vår tillväxt söker vi nya medarbetare inom BAS-U. Vi är ett medarbetarägt företag som jobbar med oberoende professionellt projektledningsstöd inom Sveriges mest spännande samhällsbyggnadsprojekt.  

Våra uppdrag har vi i främst infrastruktur-, stadsutvecklings- och undermarksprojekt. Vi är verksamma inom ledning och kravställning av områden inom ett brett spektrum, exempelvis miljöskydd, brandsäkerhet, arbetsmiljösäkerhet, kvalitetsledning, projektriskhantering, riskhantering i den fysiska planeringen, projekt-, projekterings-, och byggledning. 

Just nu har vi bland annat stora uppdrag i projekt Nya Slussen, utbyggnad av Stockholms tunnelbana, Ostlänken och Stockholms Framtida Avloppsrening. 

Vi söker nu en BAS-U för tillsvidareanställning 

Om tjänsten 
• Ort: Stockholm 
• Anställningsform: Tillsvidareanställning 
• Sista ansökningsdagen: ansök snarast 
• Omfattning: 100% 

Uppdragsbeskrivning 
I rollen som BAS-U medverkar och bidrar du till projektets totala leverans. Du kommer att stödja projektledningen i din roll som BAS-U, dels genom operativt arbete, dels genom kunskap i sakfrågor. 
 
Du kommer som BAS-U vara byggherrens representant för byggarbetsmiljösamordning. Du stöttar och driver arbetsmiljöarbetet framåt i planering och projektering av byggprojektet och bistår med sakkunskap inom arbetsmiljöfrågor och säkerställer att rutiner följs.

Obligatoriska kompetenser och erfarenhet: 
• Minst 3 års erfarenhet som BAS-U inom bygg- och anläggningsprojekt, varav minst ett projekt ska ha haft en budget på minst 50 miljoner kronor. 
• Dokumenterad utbildning inom Bas-U. 
• Minst 5 års erfarenhet från arbete inom projekt. 
• Minst 5 års erfarenhet som produktionsledare, byggledare eller projektledare. 
• Som person är du engagerad, driven, flexibel och har en stor förmåga att samarbeta med andra 
• Du är van att leda och planera ditt eget arbete.  
• Förutom teknisk och analytisk förmåga inom området är du affärsmässig och har god förmåga att kommunicera och hjälpa verksamheten mot uppsatta mål. 

Meriterande kompetenser och erfarenhet: 
• Civilingenjör eller likvärdig högskole- eller universitetsutbildning.  
• Erfarenhet från stora projekt från konsult-, industri-, myndighets-, kommun-, eller entreprenadsidan.  
• Erfarenhet inom upphandling och entreprenadjuridik (AB/ABT) enligt LOU/LUF från minst 1 projekt inom liknande verksamhet (infrastruktur). 
• Personcertifierad BAS-U-utbildning. 

Om RiskTec 
Företaget är ett medarbetarägt och värderingsstyrt bolag med en platt organisation som kännetecknas av en arbetsmiljö som präglas av entreprenörskap, engagemang och samverkan. Vi strävar efter att alla ska hitta en bra balans mellan jobb och fritid och erbjuder en rad bra förmåner för våra anställda, t.ex flexibel arbetstid, generöst friskvårdsbidrag, årlig hälsoundersökning, sjukvårdsförsäkring, pensionsförsäkring, löneväxling och extra ersättning vid föräldraledighet.  

Att arbeta med oss innebär stora möjligheter till delaktighet i företagets utveckling. Medarbetare har goda utvecklingsmöjligheter, skapar och förvaltar sina egna kundrelationer och är öppna för att arbeta med flera aktörer såsom beställare, projektörer och entreprenörer. 

Mer information om företaget och våra tjänster finns på vår hemsida www.risktec.se eller från HR konsult Daniel Steijner 072-740 65 49, daniel.steijner@risktec.se

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.