Skip to main content

Är du vår nästa kollega?

Spännande projekt, tydliga villkor, bra förmåner och delägarskap är något koncernen erbjuder alla medarbetare. Vi tror på bra utvecklingsmöjligheter, stabilitet och starka team.

Vi ser samarbete, kunskap, transparens och erfarenhet som vägen till framgång. Med kunniga kollegor omkring dig får du bästa möjliga förutsättningar att utvecklas hos oss. Vi letar alltid efter duktiga personer med rätt kompetens och attityd som kan förstärka vårt team – oavsett var du befinner dig i din karriär. Vårt mål är att vara den mest utvecklande och attraktiva arbetsplatsen i Sverige för konsulter inom projektledning.

”Vi ser kunskap, transparens och erfarenhet som vägen till framgång”
Nicholas Boström, VD

Lediga tjänster just nu

Vill du jobba med Sveriges största och mest intressanta samhällsbyggnads- och infrastrukturprojekt?

Då ska du jobba hos Risktec Projektledning! Tveka inte att kontakt oss. Vi berättar gärna mer om vad vi jobbar med och om företaget.


Kontakta oss      Läs mer om oss

Exempel på projekt

Vi är aktiva i flertalet stora samhällsbyggnads- och infrastrukturprojekt, framför allt i Stockholmsområdet. Vi har oftast stödjande eller rådgivande roller där vi bidrar med vår expertkunskap. Om detta låter intressant tveka inte att kontakta oss.

Förmåner för dig som anställd

  • Våra medarbeta­re erbjuds friskvårdsbidrag upp till 5.000 kr/år. Vi sponsrar även lagtävlingar om några skulle vilja samla ett gäng och delta i exempelvis Vårruset eller liknande.

  • Sjukvårdsförsäkring hos EuroAccident – Privat Access Silver ingår i anställningen. Den ger snabb tillgång till privat läkarvård och/eller rehabilitering.

  • Vi erbjuder alla tillsvidareanställda hälsoundersökningar med varierande intervall och omfattning beroende av vilken ålder man har uppnått. Är man under 50 år erbjuds man undersökning vartannat år och har man fyllt 50 år erbjuds man varje år.

  • För samtliga anställda ingår sjukför­säkring enligt ITP, TFA- arbets­skadeförsäkring i Fora och TGL tjänstegrupp­livförsäkring.

  • Vi erbjuder frivilliga gruppförsäkringar via Söderberg och Partners.

  • Tjänstepension och försäkringar tecknas för samtliga anställda och följer Innovationsföretagens kollektivavtal.